Patria Holograf – doua concerte unplugged

In 1996, Holograf sustinea celebrul concert 69% Unplugged. 14 ani mai tarziu, Dan, Mugurel si ceilalti “holografi” au hotarat ca a venit momentul sa reediteze acel tip de spectacol, in care electricul sa fie inlocuit de acustic.

Intre cele doua momente, trupa a mai lansat  4 albume si mai multe single-uri, deci automat repertoriul si asteptarile publicului sunt semnificativ modificate. De asemenea, un concert unplugged reprezinta si un test pe care piesele trebuiesc sa il treaca, acela de a dovedi ca mesajul lor ramane suficient de puternic si fara efecte si distorsuri.

Locatia ati ghicit-o probabil din titlu: Cinema Patria.

Conceptul “Patria Holograf” indica, fireste, locul de desfasurare al spectacolelor. Cinematograful atat de vestit, cat sa-si pastreze numele, dar si senzatia noastra ca am uitat de adevarata semnificatie a acestui cuvant, devalorizat de propaganda comunista si de indiferenta unei realitati din ce in ce mai aglomerate. Nu trebuie sa confundam politicul cu lucrurile importante din viata noastra. Patria este locul povestilor noastre, copilaria, adolescenta, este amintirea concertelor, iubirilor, necazurilor, este publicul care ne-a facut sa fim ceea ce suntem, si ea nu poate fi buna sau rea, decat in masura in care noi suntem astfel (citat din comunicatul de presa al organizatorilor).

Stirea bruta ar fi sunat asa: Pe 25 si 26 octombrie 2010, incepand cu ora 20.00, formatia Holograf va sustine doua concerte unplugged la Cinema Patria din Bucuresti.

Parteneri media: EuropaFM, ForeverFolk, 24FUN, Best Music, Kamikaze

Biletele, in valoare de 70 sau 120 lei (in functie de pozitia in sala), sunt disponibile prin: Bilete.ro, Blt.ro, MyTicket.ro, TicketPoint.ro


Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Patria Holograf – doua concerte unplugged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.