Pragu' de sus in concert umanitar

Miercuri, 25 mai, timisorenii sunt asteptati in Life Pub, incepand cu orele 20 :30. Motivul este unul simplu: in sprijinul campaniei umanitare De la suflet la zambet , formatia Pragu’  de Sus va sustine un concert in clubul mai sus amintit.

Pragu’ de Sus este o formatie timisoreana ca activeaza din 2003, avand in repertoriul sau piese proprii din zona folk si rock, dar si coveruri dupa diverse piese pop-rock internationale. Formatia are la activ doua albume (Decupaj sonor – 2004 si Ultimul poet – 2009), fiind sustinuti in demersurile muzicale de nume importante din muzica romaneasca: Vlady Cnejevici, Mircea Baniciu sau Horea Crisovan. Componeanta actuala a formatiei ii include pe Calin Barcean (voce, chitara acustica, claviaturi, compozitor si textier), Marian Draghia (chitara electrica, voce, compozitor si textier), Constantin Borozan (tobe) si Andrei Comsa(bas).

Campania umanitara De la suflet pentru zambet este are scopul de a strange fonduri pentru copiii orfani sau cu probleme aflati in asistenta in Valea Plopului si este organizata de Asociatia Tinerilor Ortodocsi Orthografiiti. In acest scop, cei care vor participa la concert vor fii rugati sa doneze bani intr-o urna amenajata la intrarea in sala. In Valea Plopului se afla un centru de asistenta pentru mame si viitoare mame cu situatie financiara precara si sunt ingrijiti peste 300 de copii.

Ascultă spot radio

zp8497586rq

Post Author: Oana

2 thoughts on “Pragu' de sus in concert umanitar

Comments are closed.