Festivalul de teatru independent Undercloud

In perioada 29 august – 10 septembrie 2011 in La MUSE, in teatrul de pe Lipscani 53 se joaca mult teatru. Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti.Sectacolele vor avea loc in fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie,Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Teatrul Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Printre piesele ce se vor juca in aceasta perioada se numara: “Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”, “Cum m-am lasat de gandit- mic tratat pentru intelectualii epuizati”, “Cada cu picioare”,” Amalia respira adanc”,” Cui i-e frica de Virginia Woolf?”,” Ce ne spunem cand nu ne vorbim », » American Buffalo”,” One woman magic show”, “Un exercitiu de comedia dell’arte”, “Fitness”,” Copiii Rai,” 7 zile din viata lui Simone Labrosse”,” Declar pe proprie raspundere”,” Fata cu caramida-n gura”,” Niste fete”,” 9 grade la Paris”,” Fetele grase castiga intotdeauna”,” Bullets over Lipscani”,” O femeie singura – recital Maia Morgenstern” – PREMIERA.

Intreg programul festivalului il gasiti aici iar pretul unui bilet este de 30 lei.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.