Alina Manole lansează albumul nr. 3 “Dragoste în 3”

După ce a transformat Luna într-o planetă muzicală prin albumul de debut – Luna pătrată – şi a dublat efectul cu maxi-single-ul de iarnă Cu drag, Alina Manole se află în faţa lansării materialului discografic cu numărul 3. Acesta se numeşte Dragoste în 3 şi va fi lansat la propria casă de discuri, MHO Music.

Evenimentul din Capitală va prezenta publicului albumul Dragoste în 3 printr-un show diferit de linia concertelor de lansare obişnuite. Conceptul de spectacol are o serie de “ingrediente” speciale: o reunire de muzicieni deosebiţi, scenografie dedicată, proiecţii video şi regie de lumini, într-un spaţiu de confort şi eleganţă pe care numai un teatru îl poate asigura.

Concertul de lansare va avea loc vineri, 30 septembrie 2011, începând cu ora 19:30, la Teatrul Nottara din Bucureşti (Bd. Magheru nr. 20), Sala Horia Lovinescu.

Biletele se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim, în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Humanitas, Cărtureşti, Mall Băneasa, Unirea etc. sau online pe site-ul Eventim.

Preţul biletelor este de 45 de lei.

Post Author: Marius Matache

5 thoughts on “Alina Manole lansează albumul nr. 3 “Dragoste în 3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.