Alina Manole și 3 ani de Lună Pătrată

În urmă cu trei ani am participat la apariția unui fenoment muzical aparate, o dată cu lansarea albumului Luna Pătrată, al Alinei Manole. Cu un stil muzical aparte, demersul Alinei a fost urmat de concerte în toată țară, de recunoștere muzicală prin diverse premii, dar și prin alte două materiale discografice: Cu drag (material lansat în perioada Sărbătorilor de iarnă, sub formă de cadou) și Dragoste în 3 (lansat anul trecut).

Dincolo de trecerea timpului, Luna Pătrată rămâne un fenomen pe care artista dorește să îl aniverseze an de an. Iată de ce, la cea de-a treia aniversare, sunteți invitați la un concert ce stă sub semnul cifrei 3.

În fiecare an în luna martie, Luna Pătrată își are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebrează Dragostea la care visăm cu toții, în 2, cuplul perfect, până la capătul zilelor. În stilul care deja a consacrat-o probabil că va spune că amanții au și ei Luna lor Pătrată…. 

Astfel, pe 30.03.2012, sunteți așteptați la Clubul Țăranului, la ora 21.00. Prețul biletelor este 30 de lei, iar rezervările se pot face telefonic la numarul 021-310.80.48. Iar pentru cei prezenți, Alina Manole promite cel puțin o surpriză în exclusivitate.

Pentru cei care nu știu, Alina Manole a fost votată de juriu și cititorii ForeverFolk drept Artistul folk al anului 2011, iar albumul Dragoste în 3 a câștigat premiul pentru Albumul folk al anului 2011.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.