Festivalul de teatru UNDERCLOUD 2012

Undercloud Aducând în atenția publicului teatrul într-un alt decor decât cel al sălilor mari, festivalul reunește cele mai importante spectacole ale stagiunii prezente ale teatrelor independente din București. Miza festivalului este de a reuși să emoții simplu și direct, în lipsa decorurilor elaborate și a strategiilor scenice complicate, bazându-se în special pe transmiterea emoțiilor și implicarea celor ce le sunt spectatori. Pentru a cita chiar organizatorii festivalului: UNDERCLOUD e un FESTIVAL DE TEATRU VIU, care nu lancezeste, care nu se blazeaza, care nu se poticneste, care nu se plictiseste, care nu se repeta.

Pentru că orice festival știe să se reinventeze într-un fel sau altul cu fiecare nouă ediție, anul acesta va fi prima ediție-concurs, cu un juriu format din George Ivaşcu ( actor & directorul Teatrului Metropolis), Coca Bleoş (actriţa) şi Monica Andronescu ( Redactor-șef Revista Yorick). Mai mult chiar, anul acesta festivalul are și un Președinte Onorific, în persoana regizorului Andrei Șerban.

Printre teatrele participante anul acesta la festival se numără Teatrul Act, Asociația Chatarsis, Godot Cafe Teatru, Compania de Teatru D’AYA, iar dintre spectacolele selectate menționăm Dragonul de aur (Premiul Juriului în Gala Absolvenţilor U.N.A.T.C.”I.L.Caragiale”), Mă mut la mama, Refuz să cresc,Dumnezeul de a doua zi, Jocuri în curtea din spate, Barbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, Monoloagele vecinului, 7 Blesteme.

Mai multe informații despre festival și programul acestuia puteți găsi pe www.daya.ro și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Biletele se găsesc la Clubul Țăranului și on-line pe www.bilete.ro și www.vreaubilet.ro. Informaţii şi rezervări bilete: 0727.100.856 // festival.undercloud@daya.ro

Post Author: Oana

1 thought on “Festivalul de teatru UNDERCLOUD 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.