Sah si folk la Masca

Sah Folk MascaLa Teatrul Masca se intampla mereu lucruri frumoase și, de multe ori, dincolo de limita unor simple piese de teatru. V-o spune unul care a colaborat excelent cu ei, în proiecte total out-of-the-box, cum ar fi seria de concerte din metroul bucureștean. Un astfel de proiect este festivitatea de premiere a celor mai buni Mici șahiști din școlile 117 și 142, precum și de la Grădinița – After School Little Team. Evenimentul va avea loc în data de 15 iunie 2013, începând cu ora 11:00, în sala Amfiteatru a Teatrului Masca.

Foarte bine, veti spune, și care e legătura între sah si muzica folk? Aveți puțintică răbdare, stimabililor, cum ar fi spus conu' Trahanache. Spectacolul are o componentă puternică de muzică folk, invitați pentru recitaluri în cadrul acestui eveniment fiind Ovidiu Mihăilescu, Maria Gheorghiu, Jul Baldovin și Eugen Cristea.

In cadrul acestei festivități, va fi acordată și Cupa “Fair-play”. Copiii vor prezenta un proiect care va reda viziunea lor privind spiritul de fair-play. Partenerul media al evenimentului este Radio 3 Net Florian Pittis. Adresa Teatrului Masca este Bulevardul Uverturii nr. 70-72, puteți ajunge acolo cu tramvaiul 41 – statia Lujerului, autobuzul 178 – statia Teatrul Masca sau metroul – statia Lujerului.

zp8497586rq

Post Author: Marius Matache