Piese ce merită ascultate (ep. 90)

Cantec rockstit copertaReluăm un obicei implementat la un moment dat, acela de a realiza rubrica Piese ce merită ascultate cu piese de pe albumele apărute în acest an. Walter Ghicolescu pregătește lansarea celui de-al 3-lea album al său, intitulat Cântec rockstit, un proiect diferit de ceea ce a realizat până acum. De pe acest album, despre care vom vorbi foarte curând, vă propunem, în avanpremieră, piesa Himera. Din programul de lansări nu lipsesc concerte la București, Brăila, Călărași, Suceava, Mediaș sau Piatra Neamț.

Walter Ghicolescu – Himera

Piese ce merită ascultateDespre discul Să-mi lași, pe ușa veche, semn al lui Adi Bezna v-am povestit mai demult (detalii aici). Realizat integral pe versuri de Sorin Poclitaru, el conține 8 piese și 3 poezii recitate tot de folkistul din Piatra Neamț. Și el va începe în curând un turneu de promovare  a acestui album, iar de pe el vă propunem să ascultați în rubrica Piese ce merită ascultate cântecul care deschide discul și anume Despre mine.

Adi Bezna – Despre mine

Vor urma, în această rubrică, și piese de pe celelalte albume apărute în 2013: Nicu Alifantis – Mozaic, Liviu Nechita – Dor de-acasă, Jul Baldovin – Acasă, Ovidiu Mihăilescu – O lume de vis, Țapinarii – Visul românesc, Maria Gheorghiu – De 20 de ani “Om Bun”.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Piese ce merită ascultate (ep. 90)

    Vasile Dumitru

    (12 November 2013 - 18:48)

    Piese ce merită… premiate!
    Pentru mine, Walter Ghicolescu este un fenomen lent dar de o amploare imensă! O atmosferă gen Cenaclul Flacăra i s-ar fi potrivit de minune, oferindu-i rampa meritată! Piesa de azi dovedește că e la început de… autostradă! Cu câte benzi va fi – o să vedem!
    Și a doua piesă este de excepție, dar face parte din noul val, mulți și buni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.