Final de an muzical cu Alina Manole in Puzzle

Luni, 16 decembrie am tras cateva concluzii muzicale alaturi de Alina Manole in Puzzle, caci de fiecare data, la final de decembrie incercam sa contorizam reusitele si sa incheiem cat mai frumos in speranta unui an (muzical) si mai plin.
Ca de obicei, intreg clubul a fost plin pana la refuz. Gasirea unui loc fara rezervare fiind ca un joc de noroc. Dar asta este deja obisnuinta in cazul concertelor Alinei.
Epilogul”acestei seri avea sa cuprinda atat piesele cunoscute de ani de zile cat si piese ce urmeaza sa apara pe un nou album. Si cum ne aflam in sezonul cadourilor, la intrare am fost intampinati cu un mic globulet rosu in forma de inimioara.Alina Manole Dec 2013
Seara a inceput linistit, in stilul tuturor concertelor de sub “luna patrata”, insa de aceasta data, cu o piesa in prima auditie. Sunt piese noi pe care le asteptam cu tot interesul pe albumul ce poate va fi lansat anul viitor.
Concertele Alinei sunt de fapt o serie de piese de dragoste, o altfel de dragoste. Povesti ascunse, istorisiri despre relatii imposibile si cel mai adesea despre o dragoste impartita la 3. Alina a sugerat pe intreg parcursul serii ca acum, de sarbatori sa avem parte de o viata mai simpla si nu plina de intrigi complicate.
Raul Kusak, Ovidiu Condrea si Dan Nicolau au insotit-o si de aceasta data pe scena pentru a armoniza si completa frumos fiecare vers. Trupa Alinei este cu adevarat o “achizitie” importanta a anulul 2013, poate cea mai omogena versiune a ai de pana acum. O trupa de profesionisti dar care inca se joaca pe scena cu fiecare ocazie care apare.
Publicul ca de obicei, cooperant si deschis la orice. Au cantat de fiecare data, dand dovada ca sunt spectatori care si-au facut atent temele, au aplaudat si glumit alaturi de cei de pe scena.
De data aceasta, Alina a adus un invitat pe scena din Puzzle. Marius Matache a venit sa-i colinde pe cei prezenti cu cateva piese de sezon. Asta ca o avanpremiera la cele doua concerte consecutive ce aveau sa urmeze. Publicul a fost extrem de receptiv si l-au rasplatit cu ropote de aplauze.
Seara a continuat cu piese de iarna, cateva colinde proprii de pe un maxi single (Cu drag) lansat mai demult special pentru perioada sarbatorilor. A fost o seara placuta, linistita cu multe momente amuzante special gandite ca toti cei prezenti sa se simta bine.
A fost o incununare frumoasa a unui an plin pentru Alina Manole. Nu putem decat sa-i uram ca anul ce vine sa ii fie cel putin la fel de plin ca acesta si sa ne bucuram cat mai curand de noul album pe care il pregateste.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.