Victor Socaciu si noul sau album: Iedera

UPDATE 1 februarie:

Lansarea in Bucuresti va avea loc pe 18 februarie, ora 18.00, la Casa de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” (Calea Plevnei nr. 61). Alaturi de Victor Socaciu vor canta Biroul Executiv, dar si invitatii de la Ploiesti Mircea Vintila, George Nicolescu si actrita Maria Ploae. Intrarea este libera

Dupa ce a trecut cu bine de hop-ul de sanatate cu care s-a confruntat, iata ca Victor Socaciu le-a pregatit celor care ii iubesc muzica un nou album. Acesta se intituleaza Iedera si contine 12 piese, inregistrate alaturi de baietii de la Bandidos si care album este dedicat parintilor micutei Bogi (Boglarka Fekete, fetita de la care i-au fost transplantati artistului cei doi rinichi). De altfel, pe album se gaseste si o piesa scrisa special pentru Bogi – Imbratisare in cer.

Discul contine si  piesa “Verde Blues”, cantec pornit de la o idee desprinsa dintr-o realitate existenta intr-un satuc pe numele sau Garcin,  de langă orasul Sacele (jud. Brasov).

Spectacolul de lansare va avea loc la Ploiesti, pe 17 februarie 2010, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Alaturi de Victor Socaciu, pe scena vor mai urca alti doi artisti indragiti din lumea folkului: Mircea Vintila si George Nicolescu, iar actrita Maria Ploae va susţine un moment poetic.

Biletele se găsesc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti si la adresa:  album_iedera@yahoo.com. Preţul biletelor va fi de 30 lei în sala si 40 lei pe locurile amplasate pe scena.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Victor Socaciu si noul sau album: Iedera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.