Piese ce merita ascultate (Ep. 60)

Pentru ca pe 9 aprilie implineste 43 de ani, pentru ca in decembrie ne-a luat premiul pentru “Evenimentul folk al anului 2010” pentru “Intamplarile in orasul cu oameni” si pentru functia oficiala de presedinte de onoare al Festivalului FolkLung, episodul cu numarul 60 al serialului Piese ce merita ascultate ii este dedicat lu Sorin Poclitaru.

Sunt numerosi artistii care au compus melodii pe versurile lui: Puiu Cretu, Adrian Bezna, Ovidiu Mihailescu, Viorel Gheorghiu, Cosmin Lauran, Ionut Mangu sau Marius Matache. Cu voia Dumneavoastra si a lui Sorin Poclitaru, invitatii nostri vor fi cei mai tineri din aceasta serie de artisti.

Prima piesa ii apartine lui Marius Dascau, nimeni altul decat castigatorul Marelui Premiu la Festivalul FolkLung, care canta Penultima zi a vietii mele . Cea de a doua piesa vine tot de la concurenti premiati la FolkLung si anume trupa Zari, care canta Timpul. Asa cum banuiati, ambele piese sunt compuse pe versuri de Sorin Poclitaru.

Marius Dascau – Penultima zi a vietii mele

Zari – Timpul

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Piese ce merita ascultate (Ep. 60)

    […] Evident, are legatura si cu cantatul. Azi, sambata 9 aprilie, Maestrul Sorin Poclitaru se lanseaza pentru a 3-a oara in galaxia poeziei romanesti contemporane (cel putin contemporane mie ). Dupa ce a lansat volumul 69 la Bucuresti si Cluj, a considerat ca e bine sa o faca si la el acasa, in Pizzeria cu nume razboinic “La Bomba” (ca doar n-o fi vreo pizza sexy, sa aiba conotatii erotice). Nu degeaba ForeverFolk i-a dedicat o editie speciala a serialului Piese ce merita ascultate. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.