Vlahia Folk Festival

Primaria Moieciu, în parteneriat cu Asociaţia Respect şi pensiunea Vlahia Inn, organizează cea de a 2-a ediţie a festivalului-concurs “Vlahia“. Festivalul se va desfăşura în perioada 1, 2, 3 iulie 2011 în localitatea Moieciu de Sus, pe un platou, în apropierea masivului Bucegi.

Concursul se adresează atât celor care obişnuiesc să ducă o chitară cu ei atunci când pleacă pe trasee montane, cât şi celor care pot interpreta pe o scenă minim 3 melodii live. Nu exista limita de varsta.

Concurenţii vor completa formularul de înscriere şi vor trimite un demo pe adresa office@asociatiarespect.ro care să cuprindă 2 melodii imprimate chiar şi pe telefonul mobil, pe camera video, în orice condiţii tehnice, în formate digitale, mp3 etc., sau să indice un link către o adresă de internet unde se pot găsi materialele lor. Melodiile pot fi interpretate vocal, vocal-instrumental, de către un singur artist sau de un grup. Nu se admite folosirea negativelor, toată interpretarea va fi live.

Materialele primite până la data de 15 iunie 2011 vor fi punctate de un juriu, iar în urma acestei proceduri se va publica pe site-ul  www.asociatiarespect.ro lista cu participanţii la festival.

Participanţii vor prezenta în concurs trei melodii din repertoriul naţional, internaţional sau propriu. Juriul va lua în considerare capacitatea concurenţilor de a transmite mesajul melodiilor.

Se vor acorda urmatoarele premii:

Trofeul ” Vlahia ” – 600 Ron
Premiul I – 300 Ron
Premiul II – 250 Ron
Premiul III – 200 Ron

Vor mai fi premii speciale, acordate de juriu, presa, public, sponsori, televiziuni şi radio. Toţi participanţii vor primi diplome de participare. Se asigură participanţilor, la cerere, cazare şi masă la preţ redus.

Orice informatii si/sau suport tehnic prin email la adresa office@asociatiarespect.ro sau tel. 0734 297 097 – 0758 732 210
Persoana de contact : Walter Dionisie walter@walterdionisie.com www.walterdionisie.com

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.