Concurs: spune-ne ce ai vrea să mai găseşti pe ForeverFolk şi te premiem

ForeverFolk îţi pregăteşte o surpriză. Dar până la momentul dezvăluirii lui, avem nevoie de un pic de ajutor din partea ta asa că te invităm la concurs. Ne întrebam şi te întrebăm ce ai vrea să mai găseşti pe ForeverFolk: poate un album anume prezentat la “Albume de colecţie”, poate o rubrică nouă, poate un anumit artist invitat la Piese ce merită ascultate. Nici sugestii pentru anumite utilitare wordpress nu sunt de neglijat.

Şi pentru că munca şi inovaţia se răsplătesc, punem la bătaie 3 seturi de câte 2 discuri cu muzică folk, cu artişti ca Ţapinarii, Puiu Creţu sau albumul Folk din pana mea! pe versuri de Sorin Poclitaru. Ele vor răsplăti cele mai interesante sugestii venite din partea voastră.

Răspunsurile vor fi postate ca şi comentarii la acest articol până cel târziu duminică, 12 februarie 2012, ora 23:59:59.

Aşteptăm cu nerăbdare sugestiile voastre şi vă dorim mult succes!

Post Author: Marius Matache

8 thoughts on “Concurs: spune-ne ce ai vrea să mai găseşti pe ForeverFolk şi te premiem

  Costin

  (1 February 2012 - 15:08)

  Mi s-ar parea interesant sa aveti o sectiune cu povesti/intamplari ale artistilor folkisti (din tinerete, din prezent…). Fiecare astfel de artist are cu siguranta cel putin o poveste, o intamplare hazlie, o patanie dintr-un concert, de la o cantare cu prietenii, o povestioara hazlie despre istoria unei melodii, etc.

  Este greu sa imi dau seama in ce masura ati putea obtine astfel de articole, dar consider ca ar fi placut sa vedem si o alta fata a artistilor.

  Va apreciez foarte mult si va doresc succes in continuare in tot ceea ce faceti!

  Lidia Pavel

  (1 February 2012 - 15:53)

  Mi-ar placea ca prin ForeverFolk, sa se poata transmite si ganeratiei tinere mai multa dragoste de folk. Cred ca asta ar fi posibil, daca un folkist deja consacrat( ma refer la cei care au facut parte din Cenaclul Flacara)ar veni cu o recomandare din randul celor tineri atunci cand ar fi invitat. Ei stiu sa descopere noi talente si sa transmita acest dor de folk.
  As avea cateva sugestii pentru -Piese ce merita ascultate:
  Fostele iubiri- Stefan Hrusca
  Decontul final- Cristian Buica
  Ninge fara tine- Vasile Mardare(cand va veni din nou Craciunul)
  Nebun de alb- Emeric Imre
  …Si lista ar putea continua cu ceva de Vali Serban, Valeriu Penisoara, Ducu Bertzi….
  Va felicit pentru ce faceti si va urez mult succes.
  Cu drag,Lidia Pavel

  catalin Ciorba

  (3 February 2012 - 18:52)

  Tot ce se intampla aici e frumos, un radio pe internet ar putea imbogati fundalul sonor din spatele randurilor,muzica folk aveti in loc de stiri puteti recita poezii.

  Lidia Pavel

  (5 February 2012 - 21:32)

  Si pentru ca-mi doresc mult unul din cele trei seturi, vreau sa va mai propun ceva; ma tot gandesc la folkistii care nu mai sunt printre noi, si din dorinta de a-i avea printre noi macar din cand in cand, cred ca ar fi bine ,sa infiintati o minirubrica “in memoriam” la rubrica ‘Piese ce merita ascultate”. Imi trec prin minte acum doar cateva nume:Anda Calugareanu, Valeriu Sterian, Emilian Onciu, Tatiana Stepa…….Mie mi-ar placea o astfel de rubrica.
  Cu drag, Lidia Pavel

  […] ForeverFolk vrea sugestii de chestii pe care le-ati dori sa le cititi pe site. Si cum munca se rasplateste, puteti castiga unul din cele 3 seturi de 2 CD-uri cu muzica folk. […]

  claudiu

  (11 February 2012 - 13:55)

  greu de spus ce trebuie imbunatatit la un site care iinmagazineaza foarta multa informatie despre muzica folk. imi place ca aici gasesc f multe recomandari de tineri artisti. conteaza f mult pt mine ascultatorul de muzica folk sa aflu nume noi din muzica. mi-ar place sa vad mai multe interviuri cu folkisti, cu oamenii de folk care se ocupa de promovarea acestui gen de muzica, chiar si interviuri cu poeti pe versurile carora se compun piese de folk, de asemenea mi-ar face placere sa vad mai multe recomandari de artisti straini, cantareti de muzica folk sau apopiati de muzica folk, precum si o rubrica cu istoria unor piese, cum au aparut ele, cand au fost compuse, etc:). Succes in tot ceea ce faceti si tineti-o tot asa:)

  Văsuianca

  (12 February 2012 - 13:04)

  Îmi place muzica folk dintotdeauna… sunt mulţi cantautori de folk, oameni simpli, unii mai participă pe la evenimente folk, descoperiţi şi invitaţi de cei foarte cunoscuţi. Propun o rubrică lunară/săptămânală de genul: “Ovidiu Mihăilescu şi invitaţii săi!” – unde va invita/prezenta folk-iştii pe care i-a descoperit şi cu care a participat la diferite evenimente folk din Bucureşti şi din ţară. …lista rămâne deschisă şi la alegerea adminstratorilor site-ului: “Maria Gheorghiu şi invitaţii!”, “Vasile Mardare şi invitaţii!”, “Cristian Buică şi invitaţii!”, “Alina Manole şi invitaţii!”, Ducu Bertzi, Emeric Imre, etc.

  bebe astur

  (1 March 2012 - 08:51)

  Bravo! va situati sus de tot ca activitate si consecventa (asta in acceptiunea mea). In legatura cu votul nomonalizatilor as dori sa spun ca nu-mi lasti decat alternativa subiectivismului (orientare care neagă existența lumii exterioare, reducând realitatea la conștiința pe care subiectul o are despre aceasta) deoarece am votat numai cantareti pe care ii cunosc. este nedrept doarece nu am avut posibilitatea sa dau clic pentru a asculta si ce nu cunosc din lista nominalzatilor. Imi cer scuze daca am exagerat dar am aceste pretentii deoarece sunt un om care am sustinut si sustin in continuare atat muzica folk cat si artisti ai genului. Mai am o sugestie: in realizarile vostre mai consultati si oameni care sunt creatori de spectacol. Daca veti realiza toate actiunile numai voi intre voi, folkistii, veti avea in continuare multe lipsuri pe care din subiectivism (subiectivismul este absolut uman) nu le veti corecta. Inchei urandu-va multe “succesuri” in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.