Nicu Alifantis “la pătrat” la Teatrul Excelsior

UPDATE: Pentru că iubitorii muzicii de calitate au dat năvală la casa de bilete și n-a mai rămas de multă vreme niciun loc liber, în data de 28 martie, tot la orele înserării, Nicu Alifantis va cânta din nou. deci, mai aveți o șansă.

Doamnelor, domnișoarelor și nu în ultimul rând domnilor! Teatrul EXCELSIOR prezintă (n.r. aici se aud sunetele de tobe): Nicu Alifantis – Un concert nou, nouț și… Finuț! Nu e drăguț?. De fapt, două concerte, tocmai de aceea vorbim de Nicu Alifantis “la pătrat”. Două concerte cu Nicu Alifantis, singur, fără ZAN, fără Șemineu Band, dar cu foarte multe instrumente (evident că fără chitări și ukulele nu se poate).

Ce se va întâmpla pe scenă ne spune chiar principalul “vinovat”: In aceste două concerte voi cânta singur. Nu pentru că aș avea un motiv anume, ci pentru că așa simt. Vor fi multe cântece noi de pe albumul ce va apărea în 31 mai anul acesta și câteva din „vechiturile” pe care sunt sigur că oamenii se vor aștepta să le asculte, iar dintre cele cunoscute vor fi și cântece pe care nu le cânt frecvent în spectacolele mele. Sper că vor fi două concerte sincere, calde, prietenești, cu emoții și nostalgii și cu surprize. Vă aștept cu nerăbdare, Nicu Alifantis.

Cele două spectacole, ce vor avea loc în zilele de 26 și 27 martie 2012, sunt o avanpremieră la concertul din 31 mai, când Nicu Alifantis va lansa un nou material discografic.

Prețul biletelor este de 75 lei.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Nicu Alifantis “la pătrat” la Teatrul Excelsior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.