O nouă lansare în tandem

lansareColaborarea dintre poetul Sorin Poclitaru și cantautorul Marius Matache durează de ceva ani, materializându-se prin numeroase piese de muzică folk, dar și proiecte precum FolkLung (un festival atipic, care va continua și în acest an) sau albumul colectiv Folk din pana mea! După lansarea comună de la Mediaș de la început de an (pe 3 ianuarie chiar), cei doi s-au gândit să repete isprava acasa la Sorin Poclitaru, la Pizzeria La Bomba din Gura Humorului.

Astfel, pe 1 februarie 2013, începând cu ora 21:00, în onoratul stabiliment din Gura Humorului, localizat strategic între Poliţie, Parchet, Urgenţă, Pompe funebre şi Morgă, adică cele mai importante aspecte din viața unui oraș și tot ce i-ar putea trebui omului imediat, va avea loc o lansare în tandem de carte și de album de muzică folk:

  • Gazda, Sorin Poclitaru, lansează volumul de pamflete Ghinionul de a fi norocos, apărut la sfârșitul lui 2012 la Editura EuroGraph din Cluj;
  • Oaspetele, Marius Matache, lansează albumul HOINAR prin Piața Matache, apărut la PATRIA Records tot la sfârșit de an 2012.

Cu siguranță nu vor lipsi și ceva invitați, dar nu vrem să stricăm surprizele, așa că ne mulțumim să vă urăm o seară bună alături de cei doi amfitrioni.

Și dacă tot am vorbit de Sorin Poclitaru, nu uitați că sunt în plină desfășurare înscrierile la festivalul de poezie C-rimă cu premeditare dedicat poeților care nu au publicat încă un volum de autor (detalii aici)

Post Author: Raluca

1 thought on “O nouă lansare în tandem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.