Dragoste în Alb și Negru

Lansare Puiu 2015Dragoste în Alb și Negru este cel mai recent album al prietenului Puiu Crețu. Acesta va fi disponibil publicului începând de luni, 23 februarie, împreună cu ediția de Dragobete a revistei Academia Cațavencu. Dragoste în Alb și Negru include piese de pe primele două albume Puiu Crețu (Cântec pentru Ioana, apărut în 2011, și Societatea abruptă, lansat în 2012), dar și 2 piese noi – Cântec alb, pe versuri de Laura Matache, și Ea, cu un text semnat de Sorin Poclitaru.

A doua zi, chiar de Dragobete, are loc în Sankt Petersburg Pub din București și spectacolul de lansare a acestui album. Vor urca pe scenă, alături de Puiu Crețu, Radu Pietreanu, Țapinarii, Cristi Dumitrașcu, Marius Matache, Raul Cârstea, Cristi Mihai, Alex Nichita, Gabi Nistorescu, Doru Diaconu și Bogdan Cruceanu.

Dragoste în Alb și Negru este un album în tonuri clare, pentru cei ce nu vor o viață cenușie. Puiu Crețu

Sankt Petersburg Pub se află pe strada Gabroveni, nr. 55, în Centrul Vechi al capitalei, spectatorii fiind așteptați la eveniment începând cu ora 19:00. Rezervări la telefoanele 021-311.89.68 și 0729-191.855.

În perioada 18-22 martie, Puiu Crețu se va afla în turneu alături de Marius Matache în cinci orașe din Moldova și anume, în ordine, Onești, Roman, Suceava, Gura Humorului și Piatra Neamț, ocazie cu care va promova albumul Dragoste în Alb și Negru.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.