Selfie #lucrurisimple

Lucruri simple selfie

Later update: pe câștigătorii celor două discuri îi cheamă Ana-Maria Strezoiu și George Cioroiu. Mulțumim tuturor pentru participare!

V-am spus că pe 28 mai se lansează albumul Lucruri simple al Alinei Manole, nu? V-am spus, normal că v-am spus! Și nu v-am promis noi că se lasă și cu concurs? Păi da, pentru că ne-am vorbit cu artista și ne-am tot sfătuit cum să vă provocăm la un joc ghiduș.

Și pentru că nouă ne plac oamenii care își iau bilete și vin la concerte, mecanismul este următorul: ia-ți bilet și vino pe 28 mai la Teatrul Nottara (le găsești pe MyTicket), fă-ți un selfie în colțul special amenajat, postează-l pe facebook alături de haștagul #lucrurisimple, dar și de rândul tău în sală, să te găsim rapid. Noi ne uităm la poze și două din ele primesc câte un disc din partea noastră, chiar la fața locului. Da, așa facem, venim și ți-l aducem la fotoliul din sală, cu tot cu autograf. Atenție, trebuie să ajungeți din timp la sală, ca de, până faceți pozele, până le vedem noi, până alegem, până te găsim, durează un pic. Și nu vrem să ratăm nici noi, nici voi spectacolul, care se anunță unul foarte special.

Lucruri simple este cea de a 6-a planetă din Sistemul Solar Alina Manole, după Luna Pătrată (2009), Cu drag (2009), Dragoste în 3 (2011), Fericirea de Luni (2014), 3 A.M. (colecție, 2016). Pe 28 mai, la Teatrul Nottara din București, ea se va afla cel mai aproape de sufletele lunaticilor, așa că vă invităm să vă înscrieți pe orbita sa. Nu de alta, dar această planetă se vede mult mai ușor cu inima.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.