Echipa ForeverFolk

Redactia Forever Folk (Bucuresti)

Marius Matache (contact[at]foreverfolk.com)

Redactor-Sef, Project Manager, responsabil de organizat viata altora. E periculos sa nu aibe treaba, pentru ca ii vin idei noi, majoritatea crete si care se finalizeaza toate cu multa munca. Cand nu se ocupa cu muzica folk (cronicar sau cantautor), cerceteaza mediul, preponderent berzele.

Oana Duma (contact: oana[at]foreverfolk.com)

Cronicar-Recenzor de serviciu, supranumita si “Copilul atomic al scrisului“, gaseste frumosul in chestii banale precum mersul pe jos si poate scrie despre asta pagini intregi. Devoratoare de carti cand nu e patrunsa de sentimente corporatiste.

Raluca Chirculescu (contact: raluca[at]foreverfolk.com)

Director de Marketing, Critica Constructiva si Balanta Echipei Forever Folk, desi zodiacal e Peste :-). Mare amatoare de teatru si carti, munca multa si nervi de otel.

Claudiu Nețoiu

Responsabil cu partea fotografică, în special pentru evenimentele din zona Olteniei și Banatului (Claudiu e din Baia de Aramă). Oricând aveți nevoie de un fotograf, el poate fi o soluție pentru evenimentele și festivalurile voastre.

Ne puteti urmari si pe twitter la adresa: @foreverfolk

Suntem prezenti si pe facebook: www.facebook.com/ForeverFolkCom

Echipa se poate imbunatati oricand, daca ne convingeti de calitatile voastre si de modul in care puteti sprijini dezvoltarea ForeverFolk. Pentru detalii, cititi Vreau sa fiu Forever Folk!

1 thought on “Echipa ForeverFolk

    Premiile muzicii folk | Initiative

    (2 November 2009 - 22:24)

    […] Dupa cum ati observat deja, foarte multe dintre articolele mele prezinta evenimente ale genului folk, unul foarte drag mie si care mi-a oferit posibilitatea sa descopar artisti care canta cu un scop precis, care au mesaje si stari de spirit de transmis publicului. Aceasta pasiune m-a facut sa intru in legatura si cu Marius Matache, fondatorul site-ului Forever Folk, si – din vorba-n vorba – am devenit corespondent local pentru acest site. […]

Comments are closed.