Seri de folk in Timisoara

CALIN BARCEAN si MONICA IZVANARIU va asteapta vineri, 9 iulie 2010, ora 21:30, la o seara de FOLK si MUZICI ALESE in Restaurantul BURGUND (Str. Oraviţa nr. 2C, fosta Borzeşti).

Intrarea este libera. Rezervari la numerele de telefon: 0256 212866  sau 0723 159311

Concertele din 11 si 12 iunie 2010 ale trupei Pragu’ de Sus au fost anulate. Pentru o vreme, la Porto Arte nu vor mai avea loc evenimente care “sa conturbe linistea publica”. Mai exact, Primaria Timisoara a interzis concertele de la Vapor. Totul fara niciun control oficial, fara nicio verificare, doar pe baza unei plangeri venite de la sute de metri distanta. Aceasta intentie a celor din Primarie a pornit de anul trecut.

In fiecare sambata seara, Calin Barcean va invita in Club Porto Arte din Timisoara la un nou sezon de concerte folk, alaturi de Calin Barcean si invitatii sai. In fiecare sambata veti avea parte de muzici alese, povesti si albume celebre, cantari impreuna! Pe langa obisnuitele concerte, Calin va va prezenta un artist cunoscut, cu bune si rele, iar in pauze veti putea asculta din albumele acestuia. E un proiect al verii, ce isi propune sa promoveze muzica de valoare si oamenii dedicati ei.

12 iunie – Valeriu Sterian

Dupa protestatarul Bob Dylan, continuam cu Valeriu Sterian ca artist al serii de sambata. Prin muzica sa, Vali Sterian s-a implicat foarte mult in fenomenele sociale si politice ale anilor de dupa 1990, a criticat, a iubit, a avut un sfarsit tragic si a lasat in urma cantece care oricand vor sensibiliza.

11 iunie – Cover night

la Porto Arte, va concerta trupa Pragu’ de sus. Va fi un altfel de concert Pragu’ de Sus, axat mai mult pe preluari ale unor cantece cunoscute. Baietii ne propun o calatorie muzicala de la Chuck Berry la Sting, nelipsind totusi si cele mai cunoscute compozitii ale trupei.

29 mai – Bob Dylan

A implinit 69 de ani pe 24 mai. Pornit intr-un turneu fara sfarsit, va canta la Bucuresti marti, 2 iunie 2010. A compus peste 450 de cantece, reluate si de alti artisti la fel de celebri – Robert Palmer, Eric Clapton, Lenny Kravitz sau Guns’n’Roses.

22 mai – Sting

Pentru inceput l-am ales pe STING, sau dupa acte, Gordon Matthew Thomas Sumner. La fel de celebru alaturi de grupul The Police, pe care l-a si infiintat, sau in cariera solo.

Informatii si rezervari la 0728 893 331.

[nggallery id=88]

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Seri de folk in Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.