Galerie foto: Intamplari in orasul cu oameni (Ep. 11) – Gura Humorului si Botosani

Seria de concerte Intamplari in orasul cu oameni s-a desfasurat pe durata a 11 saptamani si a inclus concerte in Falticeni, Suceava, Gura Humorului (in toate cele 11 saptamani), Siret, Bacau, Botosani. Lista artistilor ce au evoluat in aceste concerte ii include pe Puiu Cretu, Eugen Avram, Ioan Onisor si Ionut Mangu, Maria Gheorghiu, Vali Moldovan, Cristi Buica, Magda Puskas, Daniel Buga, Emeric Imre, Ovidiu Mihailescu, Marius Matache, alaturi de gazda fiecarei seri, Adrian Bezna.

Si daca artistii au dat tot ce au avut mai bun din punct de vedere artistic pentru spectacol si spectatori, si spectatorii, cealalta jumatate a fenomenului folk, au fost in cele mai multe din cazuri la inaltime, rasplatindu-i pe artisti cu aplauze si dragoste. Pentru ca au fost intamplari in orase cu oameni, intalniri cu arta realizate pentru oameni.

In ultimul articol legat de aceasta serie de concerte, va prezentam o galerie foto de la concertul sustinut de Marius Matache si Puiu Cretu la Gura Humorului si Botosani.

[nggallery id=102]

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Galerie foto: Intamplari in orasul cu oameni (Ep. 11) – Gura Humorului si Botosani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.