Concerte folk în această săptămână

O săptămână săracă în concerte folk, semn că încep vacanțele, concediile, dar și BAC-ul. Am identificat totuși câteva evenimente interesante pentru voi. Lumea așteaptă însă marile evenimente folk ale verii din luna august: Folk You 2012, Tabăra Folk de la Calafat sau Noaptea Menestrelilor de la Baia Mare.

Concerte folkDacă sunteți din București, miercuri, 4 iulie, serile de folk Folk is alive by Puiu Crețu din Garage Club&Lounge (Str. George Enescu nr. 25) îl au ca invitat pe Mihai Napu, pentru un concert de coveruri. Prețul biletelor este de 15 lei. Mihai Napu este cunoscut publicului ca făcând parte din proiectele Vacanța Muzicală și Totuși.

Tot în București, dar în Deja Fu (Str. Nicolae Balcescu nr. 25), Ovidiu Scridon și Silvan Stâncel vă așteaptă la o seară presărată cu piese flamenco, pop și folk. Prețul unui bilet este 15 lei. Și tot pe 4 iulie, de Ziua Americii, în Phoenix Coffee Tea and Spices din Iași cântă Adi Bezna și Cătălin Ungureanu.

Joi, 5 iulie, Ovidiu Mihăilescu va cânta lu Cluj, în Bermuda’s Pub.

Vineri, 6 iulie, la Cafe Pub Student din Baia Mare, va concerta Emeric Imre. Prețul biletelor este 15 lei, iar informații sau rezervări se pot face la telefon 0747550104. În celălalt capăt al țării, la Vama Veche, George Sărluceanu și Felix Moldovan cântă la Bongo Art.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.