Holograf vă invită la concertele “Cât de departe” la Sala Palatului

Vorbind despre concertele Holograf de la Sala Palatului din 22 și 23 octombrie (click pe fotografie pentru afișul concertelor), Mugurel Vrabete le vede ca un “control al eficienței, o analiză a succesului la public” pentru trupa. Nu prea am văzut sau auzit însă de concerte Holograf cu sala goală, astfel că nu cred ca Mugurel, Edi, Tino, Romeo și Dan au motiv să se teamă.

Holograf

Cele două spectacole vor include atât piese de pe recentul albumul Love Affair – nu degeaba concertele poartă numele celui mai recent hit HolografCât de departe – dar și piesele consacrate ale trupei, atât de îndrăgite de fani. Ambele categorii pentru show menit să încălzească răceala toamnei cu căldura poveștilor de dragoste și viață spuse pe muzică de mai bine de 30 de ani de trupa Holograf. Apropos de Cât de departe, Edi Petroșel aprecia că piesa a prins la toate categoriile de vârstă, comparându-se cu Ți-am dat un inel sau Să nu-mi iei niciodată dragostea.

Mai tineri ca niciodată și pregătiți pentru încă 30 de ani de muzică, Holograf  pregătește în această toamnă un nou single pentru radiouri, așa că stați cu urechile ciulite.

Biletele pentru concertele din 22 și 23 octombrie 2012 (ambele spectacole încep la ora 19:30) sunt disponibile la Sala Palatului, oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, Cinema Patria, Palatul Național al Copiilor București, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Eminescu, Magazinele Germanos, Metrou Unirii 2 și online pe: www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.rezervariclub.ro si www.eventim.ro.

Preț/bilet: Categoria 1: 150 lei/Categoria 2: 120 lei/Categoria 3: 100 lei/Categoria 4: 70 lei

 

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.