Un an de “noul” Janis la STUF #Cluj

Nu mai departe de acum un an, la Cluj se re-deschidea, noul Janis la STUF. Un loc în inima țării unde se re-găsește o parte din spiritul Vămii, sub forma a mai bine de 100 de metri pătrați acoperiți de nisip, dar care oferă, în același timp, posibilitatea alegerii de a-ți petrece timpul fie în club (”La Capela”), fie în cele două baruri tip lounge (”La Bob” și ”Vama Veche”), fie printre amenajări frumoase precum carcaturile de muzicieni sau florile puse pe pereți, semnate de pictori sau studenți la arte, dar și năvod, funie și stuf, aduse exact din Vama Veche.

Dincolo de amenajare, Janis la STUF se recomandă prin evenimentele care au loc în incinta sa: Școala de folk (marțea, sub patronajul lui Emeric Imre), Karaoke (tot marțea) sau Piano Live (vinerea și sâmbăta). Dincolo de aceasta, același loc a fost pentru doi ani consecutiv Clubul Oficial al TIFF, și se întreaptă, cu pași siguri, spre a-și câștiga reputația de obiectiv turistic veritabil al Clujului.

Anul trecut de la lansarea ”noului” Stuf va fi aniversat sâmbătă, 24 martie, de la ora 21, la Biblioteca Centrală Janis (un alt loc cu iz flower-power, marca Janis). Pentru a marca simbolic aniversarea unuia dintre cele mai non-conformiste proiecte de baruri și cafenele, cei de la Janis au invitat pe scenă cei mai non-conformiști artiști folk ai momentului: Ada Milea, Țapinarii și Fără Zahăr.

Post Author: Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.