Hindi Zahra – The Man I Love

Hindi ZahraMi-aș fi dorit să fiu special și să vă spun că o știu pe Hindi Zahra de ani de zile, că am văzut-o live și câte și mai câte. Realitatea este că am descoperit-o primind comunicatul pentru concertul său de la București din partea prietenilor de la TwinArts. Și cum rețeta cea mai bună în a descoperi un artist este să îi asculți muzica, am deschis youtube, iar prima piesă ascultată a fost cea pe care astăzi v-o propun la Clipul zilei, pentru că am fost foarte încântat de ea. Se intitulează The man I love și este prezentă pe albumul intitulat Handmade, apărut în 2010. Pentru acest album a primit în același an Premiul Constantin, fiind considerată descoperirea anului.

Greu de încadrat stilistic într-un anumit gen, muzica sa reunind elemente de folk, jazz, blues sau funk, bine inserate în sonorități gipsy (vezi Beautiful tango, poate cea mai cunoscută piesă a sa), dar și în elemente tradiționale africane, date fiind originele sale marocane.

În cadrul turneului de promovare a celui de al 2-lea album, Homeland, apărut în acest an, Hindi Zahra va concerta la Sala Radio din București pe 15 octombrie 2015. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.