Răspunsul potrivit

Răspunsul potrivit e una din puținele piese pe care nu am apucat să le postăm la Clipul Zilei pe ForeverFolk. Iar acest lucru este consecința faptului că dragul Cosmin Vaman e un compozitor genial. Am recunoscut acest lucru încă de când abia ne cunoscusem și m-am declarat fanul lui pe când el încă venea în concursuri, iar eu eram în juriu/recital.

Indiferent că e singur, alături de Alexandra Andrei sau întreaga trupă SPAM, Cosmin simte publicul, îl vrăjește cu piesele sale. Cea de față e mai curând o experiență matrimonială, pe care mai ales bărbații implicați în relații pe termen lung o pot aprecia și înțelege cu adevărat.

De fapt, mă alint, am postat piesa aceasta pentru că singurul mod în care mai poți interacționa cu artiștii mari e să scrii de ei. Am auzit eu că au google alert și află imediat când cineva îi menționează, chiar și pe vreun site obscur ca al nostru. Atât de obscur că după aproape 9 ani (îi împlinim pe 19 iunie) încă mai scriem despre folk, apropiindu-ne de 3.000 de postări.

Nu știu dacă Răspunsul potrivit urmează să apară pe viitorul album SPAM, ce va purta numele Facem dragostedar vă pot spune că noi abia îl așteptăm pe piața muzicală românească atât de plină de versuri banale.

Domnilor, Răspunsul potrivit nu există, ci doar doamne și domnișoare înțelegătoare.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.