Cealaltă viață a lui Cosmin Vaman

Cosmin Vaman e un om care mi-e drag și un artist pe care îl apreciez foarte mult și nu mi-am ascuns niciodată aceste păreri/sentimente. Aș putea să vă dau multe motive – texte, sensibilitate, umor de calitate superioară, dar și o față care nu prea îl ajută sau un copil incredibil de frumos și deștept de te face să îți spui “sigur seamănă cu mama”.

Miercuri, 19 iulie, Cosmin Vaman își aduce aminte cum a început să cânte – el cu o chitară, și o face într-un cadru organizat, susținând un concert la Retro Cafe din Iași. Intrarea este liberă, e mai mult o întâlnire între prieteni decât un concert, dar să rețineți că începe la ora 21:00.

Noi l-am invitat la Clipul zilei cu duetul Cealaltă viață, alături de Alexandra Andrei, piesă ce apare pe albumul Drumul. Și abia așteptăm să Facem dragoste, mai prin toamnă așa (revenim cu detalii foarte curând).

Poza de pe prima pagină e din tinerețe, el a mai îmbătrânit, dar noi îl iubim oricum, pentru că e prietenul nostru. De-asta zic să îi dați o șansă dacă sunteți prin Iași sau să vă trimiteți prietenii. Ce e musai e ca aceștia să știe că locul femeii este la cratimă!

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.