Folk de Dragobete la Humor

UPDATE: din cauze nedorite, dar obiective, concertul de la Humor are un alt scenariu: pe scenă vor urca Marius Matache, Ștefania Iacob, Nicu Zotta, Sebastian Ionel, Vlad Calimandriuc. Alături evident de amfitrionul Sorin Poclitaru.

Unii sunt masochiști în ideile lor și continuă să creadă că folkul poate fi altfel, mai bun, mai elegant. Mai spălat, ca să folosesc un termen de galerie. Iar pentru asta depun eforturi considerabile în a genera oportunități, realiza proiecte și sprijini inițiative.

Cum reușește Sorin Poclitaru să găsească nervii necesari și energia pentru a organiza spectacole la Gura Humorului nu știu. Probabil aerul de Bucovina estompează amintirile nervilor rezultați în alte ocazii și iată-l invitând iubitorii muzicii cu versuri multe la un nou eveniment. De Dragobete, la Gura Humorului vor urca pe scena Centrului Cultural Zoia Alecu, Marius Matache și Sebastian Ionel. Trei artiști din trei generații diferite, gata să ofere publicului un spectacol de ținută.

Zoia Alecu se întoarce la Humor după mulți ani și sunt convins că vocea ei va “lumina” sala din Humor. Cum nu a avut ocazia să își lanseze albumele solo aici, publicul va avea ocazia să își ia autografe pe Vino aici, Cărări de maci, Printre lupi sau Să ierți.

Dragobete Humor

Marius Matache și Sebastian Ionel sunt “mai de-ai casei”, se întorc în Bucovina ori de câte ori au ocazia, iar publicul din Humor îi apreciază de fiecare dată. Pentru Make, spectacolul e o ocazie să spună și humorenilor #PovestileAlchimiei, la doi ani de la colaborarea sa cu Sorin Poclitaru pentru albumul Alchimie.

Așadar, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 19.00, vă invităm la Centrul Cultural din Gura Humorului, amfitrionul Sorin Poclitaru vă așteaptă la Folk de Dragobete la Humor. Biletele se găsesc la Pizzeria La Bomba sau la sediul centrului cultural.

Post Author: Oana

2 thoughts on “Folk de Dragobete la Humor

    Alina Iuliana

    (30 January 2018 - 20:09)

    Succes tuturor!

    […] Marius Matache, Ștefania Iacob, Nicu Zotta, Sebastian Ionel, Vlad Calimandriuc – Lăsat de Sec (în bugetul) de Folk, Centrul Cultural Gura Humorului detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.