MatchAcoustic

Matchacoustic este o serie de concerte acustice la care este invitat publicul bucureștean în toiul verii. Astfel, miercuri de miercuri, Marius Matache, Teddy Tudoroiu și Marius Dașcău vă invită în grădina Matcha Bar din centrul capitalei pentru trei seri cu povești acustice sub titlul MatchAcoustic.

Matchacoustic

Neobosit, mereu în căutare de noi experimente, mereu cu zâmbetul pe buze, artistul Marius Matache se urcă pe scenă cu un singur gând: să îi facă pe cei care îi ascultă muzica și vorbele să zâmbească și ei. Măcar pentru 2 ore, cât durează un concert!

Fericirea e o provocare, care apare undeva între vis și realitate. Este ”ceva” care aduce sarea și piperul vieții. Unii încearcă să ajungă la ea, alții se abțin, iar restul se dau bătuți înainte de a întâlni provocarea. Ultimii nu vor ști niciodată cât de frumoasă poate fi viața, dacă nu vor da curs Provocării lansate de Teddy Tudoroiu.

Marius Dașcău a lansat anul trecut primul său album, intitulat Despre Oameni și Vise, iar pe 7 august vine în grădina Matcha Bar în formulă acustică. Va fi un concert cu multe cântece noi, cântece de care suntem siguri că vă veți îndrăgosti.

Programul concertelor MatchAcoustic

  • 24 iulie, Marius Matache;
  • 31 iulie, Teddy Tudoroiu;
  • 7 august, Marius Dașcău.

Concertele încep la ora 20.30, prețul biletelor este de 25 de lei la primele două și 30 la cel de-al treilea, iar adresa Matcha Bar este: Bd. Dacia nr. 25. Rezervările sunt recomandate (locul nu e foarte mare) și pot fi făcute prin telefon, la nr. 0753.320.305.

Despre Matcha Bar

Matcha Bar este primul loc de acest tip din România, deschis de oameni cu experiență în business-ul cu ceai. Aici puteți savura nu doar ceai, ci și latte, cocktailuri și prăjituri pe bază de matcha. Și, în următoarea perioadă, și muzică de bună calitate, spunem noi. Detalii pe site-ul Matcha Bar.

Post Author: Oana

1 thought on “MatchAcoustic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.