Podcast pentru artiștii tineri

Ca și anul trecut, voi continua să consiliez tinerii artiști care au nevoie de ajutor sau chiar și artiști cu experiență care consideră că sfaturile mele, bazate pe experiența celor 16 ani, le pot fi utile. Episoadele de podcast din acest an discută subiecte precum crowdfundingul, de ce să îți faci Patreon, de ce să ții cont când cumperi o chitară sau avantajele unui volum colectiv de poezie sau a unui album colectiv de muzică folk (pe cele de anul trecut le găsiți aici). Toate se bazează pe întâmplări reale, ca să zic așa, pe experiența mea personală, din cei aproape 17 ani de carieră.

Dacă sunteți adepții acestui gen de informație, în format audio, vă invităm să ascultați cele patru episoade încărcate mai jos sau direct pe principalele platforme de profil (spotify, iTunes etc.)

Despre crowdfunding ca sursă de finanțare a proiectelor artistice

Patreon ca sursă de venit pentru un artist

Aspecte de care să ții cont când cumperi o chitară

Albume multimedia colective și volume colective de poezie

Materialele podcast sunt realizate în cadrul proiectului POE3 – de la manualul de literatură la poezia cântată, finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 3, Contract de finantare nr.  458712 din 11 august 2020.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.