Gala Folkului Tânăr ART3

Gala Folkului Tânăr ART3 reprezintă evenimentul final al proiectului ART3 – Pledoarie pentru Educație și Creativitate pe care Asociația InformART îl implementează în Sectorul 3. Cu această ocazie vor fi decernate premiile concursurilor de care am tot vorbit pe aici – VideoPoezie și PO3TICA și va fi lansat și volumul colectiv de poezie PO3TICA, cu 29 de tineri autori ce își publică, mulți cu siguranță în premieră, primele poezii. De asemenea, câțiva din tinerii artiști descoperiți în cadrul activității Careul de Folk vor concerta pe scena Sălii Gloria (Str. Bucovina nr. 6) alături de artiști cu experiență ca Marius Matache sau Teddy Tudoroiu. Iar pentru ca o parte din poezii să prindă viață, actrița Raluca Botez va urca pe scenă și va recita câteva din cele mai frumoase poezii din volum.

Gala Folkului Tânăr ART3Proiectul ART3 și-a propus în special să ofere oportunități tinerilor din Sectorul 3: să urce pe scenă, să își demonstreze calitățile, să capete încredere în forțele proprii și cred că, dincolo de inerentele sincope, am reușit acest lucru. Iar Gala Folkului Tânăr ART3 este pentru aceștia testul scenei. Și ne-am bucura foarte mult să le fiți alături și să ne fiți alături, pentru a-i susține, pentru că au nevoie de încrederea noastră pentru a trece de la copii visători la viitori artiști.

Și, pentru ultima oară, probabil, vă informăm că Proiectul ART3 – Pledoarie pentru Educație și Creativitate este finanțat de Primăria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local și mulțumim profesorilor din instituțiile participante pentru toată susținerea pe care ne-au acordat-o, fără domniile voastre nu am fi reușit.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.