Politica de confidențialitate

Ce date personale colectăm

Folosim Google Analytics pentru a vedea câți vizitatori ne trec pragul. De asemenea, vă solicităm mailul și, foarte rar, telefonul atunci când participați la câte un concurs, pentru a putea să vă contactăm în caz că ați câștigat. Tot atunci, WordPress ne afișează și IP-ul vostru, dar nu îl vedem decât noi.

E posibil și să fiți abonat pentru a fi notificat când publicăm un articol nou pe site, acolo e o chestie automată numită FeedBurner, tot de google fabricată. Puteți oricând să vă dezabonați direct din mailul pe care îl primiți, există acolo buton “Unsubscribe”.

Promitem solemn, cu mâna pe inimă și jurând pe roșu, că nu dăm adresele voastre de mail nimănui, cu nici un scop, cu excepția unor solicitări oficiale ale unor instituții gen Poliție, Procuratură etc., dacă faceți voi vreo boroboață. Dar noi știm că cititorii noștri sunt mai deștepți ca ai lor și nu cred că e cazul.

Nu în ultimul rând, dacă vreodată vreți să vă ștergem informațiile pe care le avem despre voi, ne spuneți pe mail la contact-arond-foreverfolk-punct-com și ne conformăm cât de repede posibil.

În rest, noi suntem cei pe care îi știți, nu sperăm să ne îmbogățim de pe urma voastră, că de pe urma folkului clar nu se va întâmpla vreodată. Pentru orice chestie, vă stăm la dispoziție.

Echipa ForeverFolk