Concerte folk in cadrul Zilelor Clujului

In perioada 27 mai – 3 iunie, Cluj devine un centru in jurul caruia se invart multiple evenimente, o data cu organizarea Zilelor Clujului. Aflat la prima editie, in spatele acestui centru s-a incercat incadrarea cat mai multor tipuri de pasiuni, modalitati de re-descoperi cultura, dar si posibilitatea de a te bucura de muzica in fel si chip (mai multe puteti citi in articolul dedicate). De la opera pana la rock, folkul si-a primit si el un loc bine meritat.

Astfel:

  • Sambata, 28 mai, in Piata Muzelui, incepand cu ora 18 va avea loc un recital de muzica folk la care vor participa: laureatii festivalului “Invitatie la Castel” (singurul festival de gen din zona), grupul folk Flori de Mar al Casei de cultura a Mun. Cluj-Napoca, si elevi ai Scolii Populare de Arta “Tudor Jarda”;
  • Marti, 31 mai, sub genericul “Muzica varstei tale”, sunteti asteptati incepand cu orele 18:30, in Piata Unirii la Seara de Folk.  Vor concerta: Catalin Stepa, Adi Bezna, Florin Sasarman, Magda Puskas, Andrei Paunescu& Trupa Totusi alaturi de Octavian Bud, Vasile Mardare si Vali Moldova, Ioan Onisor si Ionut Mangu, Mircea Vintila si Emeric Set.

 

Post Author: Oana

1 thought on “Concerte folk in cadrul Zilelor Clujului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.