Leonard Cohen și ”ideile” sale din nou în România

La începutul anului, Leonard Cohen aducea în atenția fanilor cel de-al doisprezecelea său album, după o pauză discografică de mai bine de 8 ani. Albumul, pe numele său Old Ideas,  conține zece piese noi, fiind o interograre poetică și muzicală asupra unor teme ale existenței umane precum spiritualitatea, dragostea și sexualitatea, eșecul sau moartea. Albumul a fost unul cu siguranță așteptat, iar clasarea lui pe topurile I din întreaga lume încă de la prima săptămână de la apariție este doar o confirmare a acestui fapt.

Continuarea firească, aș putea spune, este Old Ideas World Tour 2012. Dacă turneul anterior, din perioada 2008-2010, a fost un motiv pentru spectatori de a se lăsa cuceriți iremediabil de muzica artistului, turneul de anul acesta promite seri de spectacole în care vor putea fi ascultate atât piese care au creat legenda Leonard Cohen, cât și extrase de pe noul album.

Vestea bună pentru fanii din România este ca turneul include o oprire la București, în cel de-al treilea concert al artistului în țara noastră. Astfel, pe 22 septembrie, de la orele 20:30, sunteți așteptați în Piața Constituției, pentru concertul lui Leonard Cohen. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare de pe 1 iunie și se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro.

.

Post Author: Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.