Viitor de 7 stele

Așa cum am promis, demarăm o serie de acțiuni pentru tinerii folkiști din România. Nu știu dacă aceasta este cea mai bună cale de a-i sprijini pe tineri, dar trebuia început de undeva și puțin e mai mult decât nimic. De aceea, în perioada 20-24 octombrie, Asociația F.A.I.R. organizează la Gura Humorului tabăra de creație Viitor de 7 stele, ce va include sesiuni de înregistrări în studio, workshopuri legate de drepturi de autor, PR sau management cultural.

Tabăra se va încheia la Iași, cu ocazia concertului Alchimia toamnei, ce are loc vineri, 23 octombrie, la Clubul Bursei din Iași, iar 4 din cei 7 tineri vor urca pe scenă în spectacol, alături de Marius Matache, Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru pentru o seară de muzică și poezie…de 7 stele.

Așa cum îi spune și numele, tabăra Viitor de 7 stele va include 7 tineri artiști, iar primele nume confirmate sunt Sebastian Ionel, Mateiana Anechiforesei, Cosmin Mariciuc și grupul Noi Doi. Ultimele 3 nume vor fi anunțate în scurt timp.

De ce 7 stele

7 este un număr magic, după cum probabil știți. Există 7 muze pentru cele 7 arte, sunt 7 zile într-o săptămână; 777 sunt bateriile chinezești și tot 777 este jackpot-ul de la slot-machines din Las Vegas. Dar cel mai important aspect se referă la un viitor proiect cultural intitulat 7 stele  ce se conturează în Iași, prin care se dorește a se pune arta pe alte fundamente, mai corecte.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Viitor de 7 stele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.