Forever Folk Christmas Party inchide calendarul evenimentelor folk

afis_FF_Christmas_2009_nou

Ca si in 2008, calendarul muzicii folk se incheie cu Forever Folk Christmas Party, o petrecere de Craciun, un eveniment cu care noi, echipa www.ForeverFolk.com, dorim sa incheiem acest an 2009, plin de intamplari mai mult sau mai putin legate de muzica folk.

Cu aceasta ocazie, se vor decerna Premiile Forever Folk 2009, pentru cele 5 categorii alese in acest an:

  1. Artistul folk anului 2009;
  2. Cel mai bun album folk aparut in 2009;
  3. Cea mai buna piesa de pe un album aparut in 2009;
  4. Cel mai bun tanar artist;
  5. Evenimentul folk al anului 2009.

Petrecerea va avea loc pe 20 decembrie in Club 100 Crossroads din Bucuresti (Calea Mosilor nr. 100) si va incepe la ora 20.00.

Si pentru ca este o petrecere a unui portal de muzica folk, si pentru ca premiem cei mai merituosi performeri din lumea folkului romanesc (dupa parerea noastra si a celor care ne citesc), din seara pe care v-am pregatit-o pentru 20 decembrie nu va lipsi, fireste, muzica folk. Pe langa laureatii celor 5 sectiuni, care speram ca vor performa si in seara evenimentului (la fel de bine cum au facut-o tot anul), avem si alti invitati dintre artistii consacrati sau dintre tinerii in care www.ForeverFolk.com crede. Astfel, au confirmat participarea la eveniment: Daniel Iancu, Alina Manole, Mishu Calian, Cristi Corcioveanu, Marius Dascau, grupul Old Black’s.

Post Author: Marius Matache

5 thoughts on “Forever Folk Christmas Party inchide calendarul evenimentelor folk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.