Concerte in sprijinul lui Daniel Raduta

Avem de a face cu o serie de evenimente ce vor avea loc in perioada urmatoare si care includ si cate o componenta puternica de muzica folk, dar au si scop caritabil – strangerea de fonduri pentru Daniel Raduta, un tanar bolnav de leucemie ce are nevoie urgenta de bani pentru un transplant de maduva la o clinica  din strainatate (detalii despre acest caz pe www.danielraduta.ro).

Astfel, joi, 25 februarie, de la ora 20.30, are loc in Club FIRE din Bucuresti concertul caritabil FOLK FOR LIFE. Pretul biletului este de 10 lei, iar banii rezultati din vanzarea biletelor vor fi donati pentru Daniel Raduta. Printre cei ce vor urca pe scena se numara: Ovidiu Scridon, Razvan Bineata (Vampy), Dan Vasilescu (Parintelul) si trupa Micul Paris. Click aici pentru afisul evenimentului.

Sambata, 27 februarie la Hotel Timisoara are loc evenimentul “Timisoara pentru Daniel”, cu acelasi scop nobil de a contribui la strangerea sumei necesare pentru transplant. In cadrul acestui eveniment va veti putea bucura de specialitatile culinare ale lui Adi Hadean, intr-o ambianta creata de Florin Chilian si o serie de artisti timisoreni. De asemenea, va avea loc o licitatie in care vor fi scoase la licitatie o serie de bunuri donate, printre care bijuterii, casca de soldat a lui Mile Carpenisan, tablouri si multe altele. Click aici pentru afisul evenimentului.  Taxa de participare este de 100 lei.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.