Ultimele detalii despre concertul Bob Dylan la Bucuresti

Probabil toti fanii muzicii folk deja stiu ca pe 2 iunie 2010 cel mai influent artist al tuturor timpurilor, Bob Dylan, va concerta la Bucuresti.

Daca initial locatia trebuia sa fie Stadionul Iolanda Balas-Soter, concertul a fost mutat intr-una din cele mai noi locatii de concert din Romania – complexul Zone Arena (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164).

Pregatirile pentru concert au intrat in linie dreapta. Structura modulara a locatiei va permite amplasarea tribunelor de-o parte si de alta a scenei, montarea lor urmand a se face cu un unghi de inclinare de 1.5% spre scena, pentru a oferi publicului spectator vizibilitate maxima. In incinta locatiei vor fi amenajate o serie de facilitati menite sa asigure publicului cele mai bune conditii. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane in valoare de 5 lei ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie,  aproximativ 70 de metri de baruri urmand a fi puse la dispozitia spectatorilor. Echipamentele scenotehnice pentru spectacolul lui Bob Dylan vor fi transportate de trei auto-trailere si un autocamion, acestea urmand sa fie amplasate de o macara mobila pe scena Zona Arena.

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 17:30, urmand ca primul nume de pe afisul evenimentului, Bucium, sa urce pe scena dupa ora 18.00. Apoi, Nicu Alifantis va evolua alaturi de Zan, inainte ca pe scena sa urce Bob Dylan, capul de afis al serii.

Intrarea in incinta complexului se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu. Cei care vor folosi mijlocul de transport in comun pot alege urmatoarele variante: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130250 si 350 lei, precum si de la casa de bilete din incinta Zone Arena, luni, 31 mai, si marti, 1 iunie, intre orele 10:00 – 18:00 precum si in ziua evenimentului, incepand cu aceeasi ora.

Post Author: Marius Matache

3 thoughts on “Ultimele detalii despre concertul Bob Dylan la Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.