Florin Chilian se destainuie pe B-Cafe

Florin Chilian se pregateste de lansarea noului sau album – Autistul, nu-l mai goniti pe Brancusi! Trebuia sa fie de fapt primul sau album, deci se poate spune ca l-a pregatit timp 20 de ani. Pentru acest album, Florin Chilian a filmat deja clipul pentru melodia Viata ca o curva, in care apare actrita Maria Dinulescu (pe care il veti putea viziona maine la Clipul zilei).

Intr-o intalnire deloc formala cu Robert Antonescu de la B-Cafe, Florin Chilian povesteste de album, despre copilaria lui in Bucuresti, despre cum i-a carat sculele lui Vali Sterian la concerte pentru a-si putea termina liceul la zi, despre cum nu stie note, ci doar intuitie muzicala. Despre cum a invatat sa cante la chitara urmarind pozitia mainilor folkistilor pe grif, in concerte. A fost campion national la ciclism. A castigat cu Statul Roman un proces pentru drepturi de autor la Curtea Inernationala si pretinde ca din cauza i se fac tot felul de mizerii.

Povesteste despre vechiul Bucuresti, despre industria muzicala pervertita de la noi si despre cartea lui favorita – Micul Print.

Pentru ca informatia de valoare nu constituie concurenta, va invitam sa vizionati Florin Chilian – interviu pentru B-Cafe.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Florin Chilian se destainuie pe B-Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.