“Cantec pentru Vladut” cu Marius Matache, Eugen Cristea si trupa Atelier

Joi 8 iulie 2010, incepand cu ora 20.00, la Gradina de Vara Casa Latina (Sos. Panduri nr. 71) din Bucuresti va avea loc concertul “Cantec pentru Vladut”.

Vor canta Marius Matache&Folk Band Imperfect, Eugen Cristea si Trupa Atelier. Intre cele doua recitaluri va avea loc o reprezentatie a grupului DreamTeamRO Bandalcatuit din 5 din cei 6 bloggeri ce formeaza DreamTeamRO: Chinezu, Vlad Dulea, Claudiu Ciobanu, Stefan Murgeanu si Marius Matache.

Vladut Andrei Decu este un baietel de 6 ani diagnosticat inca de la un an cu talasemie majora, o boala care il obliga sa faca lunar transfuzii de sange. Vladut are acum o sansa mare! Sora lui mai mica de doi ani este 100% compatibila cu el si un transplant de celule stem reprezinta sansa lui de a recapata o viata normala. Pentru operatie are nevoie in total de 150.000 de eur, dar vestea buna este ca pana acum s-au strans 80.400 eur.

Taxa de participare este de 30 de lei, iar suma obtinuta va fi donata integral lui Vladut Andrei Decu. Se vor pune la bataie pentru ce care vor achita taxa de participare 10 discuri cu muzica folk si 5 carti despre China. Premiile vor fi atribuite prin tragere la sorti.

Post Author: Marius Matache

1 thought on ““Cantec pentru Vladut” cu Marius Matache, Eugen Cristea si trupa Atelier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.