ForeverFolk in mass-media

O poveste frumoasă începe întodeauna cu “a fost o dată”,”Forever Folk” este o astfel de poveste. De curând “Forever Folk” a împlinit doi ani şi există nişte iubitori de poveste, muzică şi frumos care au promis să o ducă mai departe.

Asa incepe interviul acordat de Marius Matache celor de la Adevarul despre pasiunea pentru folk, cei doi ani de activitate in ForeverFolk si nu numai. Pentru a va starni interesul, am inclus aici cateva pasaje:

“ForeverFolk are meritul de a fi primul proiect coerent de promovare online a muzicii folk”.

Povestea ForeverFolk incepe cu un mic blog, intitulat folkde.menta.ro (care acum nu mai există) realizat de Edy Paicu. După care, nucleul de prieteni fiind deja format, ne-am gândit să îi dăm şi noi o mână de ajutor la acest blog. Numai că, în foarte scurt timp, ne-am gândit că dacă tot ne apucăm de muncă, măcar să îl facem ca un brand bine definit, cu un domeniu personalizat, nu ceva de gen .wordpress.com sau .blogspot.com. […]

Aveam şi un loc de şedinţe – nume de cod “la Oana la bar”, un mic bar în Pasajul Villacrosse. Încercam să funcţionăm mai mult ca un ziar şi mai puţin ca un blog – întotdeauna am spus că suntem un portal de muzică folk şi nu un blog.[…]

Intreg interviul il puteti citi de pe site-ul adevarul.ro, dand click aici.

Dar aparitiile in mass media nu se termina aici. Astazi,  2 iunie, incepand cu ora 22:10, vom fi prezenti toti 3 in cadrul emisiunii Chef de vorbe, la Radio Romania Cultural,unde co-moderator este colegul nostru,Marius Matache. Tema emisiunii este Spiritul de echipa si ce mai inseamna el in ziua de azi, cand parem ca suntem in competitie cu toti cei din jur pentru o pozitie mai buna in firma, in societate, etc.

Radio Romania Cultural se poate asculta si online pe http://www.radiocultura.ro/ sau pe www.srr.ro

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.