ForeverFolk la articolul cu nr. 1000

Stiti deja povestea noastra, am spus-o de mai multe ori. 6 iubitori de folk nu au de lucru si infiinteaza www.ForeverFolk.com pentru propasirea pe culmi a genului. In timp, echipa se mai schimba, aspectul si principiul de functionare se schimba, trecand de la flash la wordpress.

Dar astazi, 18 octombrie 2010, trebuie sa marcam un eveniment important. Nu implinim o varsta (suntem “nascuti” pe 19 iunie). Si pana la petrecerea de Craciun mai e vreme de anuntat. Acesta este articolul cu nr. 1000 publicat pe ForeverFolk. Este un articol despre noi. Este un articol prin care ne laudam. Nu suntem perfecti (nici macar pe-aproape de perfectiune), dar suntem “cu motz” si, mai ales cu Motzu’ – nu vom nega niciodata ca ne-am cunoscut prin intermediul “copilului de suflet” al lui Florian Pittis, Radio3Net, astfel ca, ne place sa ne consideram un fel de nepot al lui Motzu’ :-).

Sunt altii mult mai buni ca noi, sunt altii mult mai harnici ca noi. Dar orice s-ar intampla, noi ramanem pionieri in domeniu. Nu ne propunem sa mutam muntii din loc, dar ne-am apucat sa mutam cate o piatra-doua, apoi, incet-incet, cat mai multe. Am realizat biografiile unor artisti cu nume din muzica folk, pentru ca sunt oameni care cautau informatii si nu le gaseau. Am promovat, atat cat am putut, artisti tineri, facandu-le cunoscute piesele, concertele, realizarile. Unii artisti, vazand ca Internetul poate fi foarte eficient pentru promovare, au fost determinati sa isi realizeze propriile site-uri.

Am sprijinit din postura de parteneri media orice tip de eveniment ce isi propunea sa popularizeze muzica folk. In 2009, am creat Premiile ForeverFolk pentru ca ni s-a parut normal ca si muzica folk sa isi sarbatoreasca laureatii, asa cum o fac jurnalistii sau sportivii, chiar daca premiile au fost pur simbolice. Cat de curand, vom anunta Premiile ForeverFolk 2010, pentru ca nu renuntam asa usor la ideile noastre.

Tot ce vreti sa aflati despre noi se gaseste pe site. Se gaseste in cele 1000 de articole publicate. 1000 de articole despre muzica folk. Muzica sufletului tau.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “ForeverFolk la articolul cu nr. 1000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.