2 concerte Alina Manole la 2 ani de “Luna patrata”

Despre albumul Luna patrata si concertele din seria “Folk-Jazz sub Luna Patrata”, concerte care se desfasoara de 2 ani de zile cu regularitate in Bucuresti si in functie de anotimp in alte orase ale tarii, s-a scris cu caldura si empatie atat de catre reprezentantii presei cat si de spectatori.

Pentru aniversarea a 2 ani de concept “Luna patrata”, Alina Manole propune publicului 2 concerte-spectacol la Clubul Taranului din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

 • Joi, 24 martie, ora 21:00, concert fara fumuri –  concert adresat nefumatorilor…sau celor care doresc sa se lase de fumat – pe parcursul serii, concertului si pauzei intre parti, fumatul va fi interzis;
 • Vineri, 25 martie, ora 21:00, concert pentru toate categoriile de public, adica pentru fumatori si nefumatorii care nu au o problema cu acest aspect.

Alaturi de autoare, pe scena va fi prezenta Square Moon Band: Adi Cristescu (clape), Tudor Olaru (bass), Dan Nicolau (trompeta), Dragos Serbanescu (contrabas).

Post Author: Marius Matache

1 thought on “2 concerte Alina Manole la 2 ani de “Luna patrata”

  Emilia Danescu

  (22 March 2011 - 22:19)

  Ma bucur tare mult pentru Alina! Voi fi alaturi de ea vineri, evident. 🙂
  Sper sa ne intalnim acolo. Site-ul tau e tare fain. Ma ajuta adesea sa ma tin la curent cu principalele evenimente din lumea folk-ului.
  Multumesc, Make!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.