Folk is alive in A’Live: Puiu Cretu si Jonathan David

Dupa succesul primei seri de folk organizate (click aici pentru recenzia evenimentului), un nou eveniment folk este anuntat pentru A’Live Club din Bucuresti.

De aceasta data, Puiu Cretu, gazda serilor de folk, ii are ca invitati miercuri, 31 martie, incepand cu ora 20:00, pe Jonathan David si Gabi Nistorescu.

Jonathan David este o aparitie recenta pe scena muzicii romanesti, vine din UK si a fost primit cu bucurie de catre publicul prezent la primul eveniment ‘Folk is A’live‘ unde a interpretat cateva melodii. La acest eveniment nou va canta si interpreta la chitara acustica, atat hituri vechi si noi din repertoriul international si romanesc, precum si compozitii proprii.

Gabi Nistorescu este component de baza al formatiei Pasager, trupa de cover-uri care intretine atmosfera weekend-uri la A’live Club. Printre pasiunile sale ascunse se numara si muzica folk, pe care are placerea sa o impartaseasca si publicului din seara de 31 martie.

Intrarea: 15 lei, studentii urmand sa plateasca 10 lei. Fiecare bilet include un shot din partea casei. Rezervari: 0756.094.914

Puiu Cretu – Pana nu se ntuneca

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.