Folkişti clujeni se alătură campaniei Let’s do it, Romania! 2011

Let’s do it, Romania! este cel mai mare proiect de implicare sociala din România, care si-a propus curatarea întregii tari de deseurile din afara oraselor într-o singura zi. Prima editie a avut loc pe 25 septembrie 2010, cu participarea a 200.000 de persoane. In 2011 evenimentul va fi repetat pe data de 24 septembrie, iar tinta de implicare este una fara precedent: 500.000 de oameni.

La iniţiativa sucursalei clujene a Let’s do it, Romania!Roxana Zapartan, Claudia Ciobanu, Alexandra Sidor şi Mara Bisziok vor concerta duminica, 18 septembrie 2011, incepand cu ora 21:00,  la Biblioteca Centrală Janis din Cluj-Napoca (Piaţa Unirii , nr.19). Nu este un caz singular, mai mulţi artişti solidarizându-se cu această campanie naţională (click aici pentru detalii).

Astăzi este ultima zi în care puteţi contribui la cartarea mormanelor de deşeuri. Cei care doresc sa se inscrie in echipa de cartare o pot face cu ajutorul aplicatiei de pe site-ul Let’s do it, Romania!. Dincolo de implicaţiile civice ale acestui proiect, HP Romania in parteneriat cu System Plus au hotărât să îi motiveze suplimentar pe cei care se implică, urmând să ii premieze pe cei care se vor dovedi cei mai harnici cartatoriPremiile sunt şi ele foarte atractive:

  • un laptop HP din Pavilion G care va merge la cel care a înscris cele mai multe mormanepâna în data de 19 septembrie. Se vor lua în considerare si toate mormanele înscrise pâna acum în baza de date a editiei “Let’s Do It, Romania!” 2011;
  • un premiu constand intr-un echipament de imprimare din gama multifunctionalelor HP Photosmart, cu tehnologie e-Print încorporata va fi acordat pentru cea mai artistica fotografie a unui morman de gunoi cartat. Se va puncta impactul la nivel emotional. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie sa fie trimise la adresa poze@letsdoitromania.ro însotite de numarul de morman alocat la înscrierea acestuia în baza de date. Premiul pentru cea mai artistica fotografie va fi acordat pe data de 16 septembrie.
  • doua camere web HP, acordate prin tragere la sorti pe data de 19 septembrie.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.