Invitaţie deschisă tuturor muzicienilor

Andrei Partoş – unul din cei mai apreciaţi cronicari muzicali din România – lansează o invitaţie deschisă muzicienilor care doresc să participe în emisiunea sa de la Radio România Actualităţi, “Psihologul muzical“.

Iată textul integral al invitaţiei sale, publicate prin intermediul contului său de facebook.

Mă adresez tuturor oamenilor de muzică de pe lista mea sau de oriunde. Am observat că sunt multe probleme cu promovarea creaţiei autohtone, că nu toată lumea ajunge la public, ba din cauza unor producători, ba din motive de “target” radio sau tv. Am constatat că nopţile cu interpretări live sunt agreate de public, aşa că am decis ca o ediţie pe lună să fie a celor care doresc să vină şi să cânte unplugged, acustic, cu chitara în studio. Pe lângă lista clasică a invitaţilor, va exista o altă listă a celor care-şi doresc să apară într-o astfel de emisiune, unde se discută, dar se şi cântă, unde promovăm muzica de calitate (nu orice fel de texte şi nu orice fel de muzică)! Pentru 16/17 martie primesc propuneri până pe 16 ianuarie.

Nu ofer nimic mai mult. Un spaţiu radiofonic foarte ascultat (îndrăznesc să afirm aşa ceva!) şi o primire prietenoasă! Auto-propunerea e bine să fie însoţită de una- două piese pe mp3, chiar şi aici pe FB (la mesaje private) sau la adresa de mail andreipartos54@yahoo.com şi date de contact. Vor fi răpunsuri afirmative, dar şi refuzuri..Fără supărare! R.R.A. este un post cu un standard ridicat pe care e normal să-l respectăm…VĂ AŞTEPT!

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.