Folk You 2012 – Programul final al celor 4 zile

Folk You 2012 vine cu noi informații și cu un program ce se preconizează a fi cel final. În primul rând, festivalul crește cu încă o zi, el urmând a avea loc începând de joi, 2 august 2012 și va dura până duminică, 5 august 2012. Acest fapt nu poate decât să îi bucure pe iubitorii muzicii folk, care vor avea parte de încă o zi de muzică de calitate. Remarcați, nu am spus muzică folk, pentru că, respectând tradiția demarată la edițiile precedente, cele patru zile de Folk You 2012 includ numeroase acte artistice venind, în special, din zona rockului.

Programul final Folk You 2012

Joi, 2 august

Poze cu Sunet, Cristi Dumitrașcu și Andreas Aron, Adrian Ivanițchi, Magda Puskas, Andrei Păunescu, Jelena+Totuși, Doru Stănculescu, Compact, Bere Gratis, Desperado, Iris, Celelalte Cuvinte.

Vineri, 3 august

Claudia Ciobanu&Răzvan Krivach, Foișorul de Folk, Motto, George Sărluceanu, Maya, Zoia Alecu, Adrian Sărmășan, Tudor Gheorghe (cu taraf), Maria Gheorghiu, Alina Manole, Emeric Set, Taxi, Phoenix, Zdob și Zdub.

Sâmbătă, 4 august

Strada Mare, Proiectul Tivodar, Fox Studis, Alexandru Andrieș, Ada Milea, Dinu Olărașu, Adrian Naidin, Poesis, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Vama.

Duminică, 5 august

Folk Frate, Țapinarii, Marius Matache, Timpuri Noi, Gheorghe Zamfir&Dumitru Fărcaș, Vița de Vie, Mircea Vintilă&Brambura, Marius Mihalache și Irina Sârbu, Sarmalele Reci, Vunk, Rezident Ex.

Alte informații de interes pentru public

  • Pentru buna desfășurare a festivalului, începand din 30 iulie până pe 6 august, corturile nu vor mai putea fi instalate în zona dintre cherhana și „La Galerie”. “Cortiștii” se pot instala după „La Galerie” sau la Marina Park, unde o zi de campare costă 15 lei.
  • În toate cele patru seri, recitalurile încep la ora 19:00. Intrarea este liberă.
  • Sâmbătă, 4 august, Emeric Imre își va lansa cel de-al 2-lea album de autor, intitulat Târziu. Lansarea va avea loc într-un spațiu neconvențional, chiar pe plajă, ora de începere fiind 17:00. Alături de autor vor fi și colegii săi din Emeric Set. Autografele sunt incluse în prețul discului.
  • Duminică, 5 august 2012, se împlinesc 5 ani de când Motzu’ Pittiș nu mai deschide serile de festival de la masa din colțul scenei. Pe această scenă, a festivalului care îi poartă numele, organizatorii îl vor omagia pe cel care, în 2005, deschisă, prin Folk You!, “mişcarea de rezistență împotriva prostiei revarsate“.

Parteneri Media: Antena 2, TVR2, Neptun TV, Rock Fm, Radio România Actualități, Radio România Constanța

Sponsori: Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, Consiliul Judetean Constanța, Aqua Carpatica

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Folk You 2012 – Programul final al celor 4 zile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.