Ziua de Maine – start în ediția a 8-a

Prin deja tradiționala cafea cu folk, astăzi a demarat la Alba Iulia cea de a 8-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Folk Ziua de Maine 2012. Festivalul pornește la drum cu aceleași ambiții ca de obicei, în special dorința de a realiza un eveniment de calitate pentru muzica folk și unul de cultură pentru comunitatea locală și nu numai. Aceleași recitaluri de calitate, aceeași promovare coerentă și care acoperă toate canalele (presă scrisă, presă online, radio-TV, bloguri și rețele sociale), plus o echipa de organizare inimoasă și eficientă. Intervențiile au aparținut atât directorului artistic al festivalului, Vali Șerban, cât și membrilor juriului – Florin Săsărman, Daniel Avram și subsemnatul.

Programul recitalurilor de astăzi la festivalul Ziua de Maine îi include pe:

  • Alexandra Andrei, câștigătoarea ediției precedente a festivalului Ziua de Maine;
  • Marius Matache&Folk Band Imperfect;
  • Daniel Iancu;
  • Mircea BaniciuVladi Cnejevici, Teo Boar;
  • Nicu Alifantis – Simphonicu, avându-i ca invitați pe Răzvan Mirică, Virgil Popescu, grupul vocal Jazzappella, grupul cameral D’ACORD Sibiu.

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

Parteneri în organizare: Casa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAsociatia RYMAMuzeul National al Unirii Alba IuliaArt Café Downtown

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Ziua de Maine – start în ediția a 8-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.