Walter Ghicolescu lansează Popas în alt cântec

Walter Ghicolescu

Daca Punct si de la capat era un album autobigrafic, noul album Walter Ghicolescu propune ascultătorilor de muzică folk piese cu texte având fie cu o valoare apriori dovedita (Telefon peste moarte, Popas în alt cantec), fie care participa cu success la un melanj inedit intre ritmurile interioarelor de folkist si versul contemporan-pe cat de anonim, pe atat de magic in continut (Cantec pentru neuitare, Asteptare, Pacat, Prezent retro). Singur pe drum si Vacanta in dragoste sunt piese care amintesc de începuturile muzicale ale lui Walter Ghicolescu.

La albumul editat de MHO Music au colaborat Adrian Grădinaru (pian, vioara, chitara, armonie, backing vocals, orchestratie) și Daniela Cojocaru (backing vocals).

Concertul de lansare va avea loc marți, 4 decembrie 2012, în Aida Pub din București (Calea Victoriei nr. 16-20), începând cu ora 20:00. Printre invitați se numără Ovidiu Mihăilescu&trupa JOI, Eugen Avram, George Sărluceanu, Vacanța Muzicală, Andrei Păunescu. Pentru informații și rezervări: 0726.318.463.

Biografie Walter Ghicolescu

S-a nascut intr-o calda zi de 15 iulie a anului 19si ceva …vara, pe meleagurile inflorite ale judetului Calarasi, in orasul cu acelasi nume. In perioada liceului, am urmat in paralel cursurile Scolii Populare de Arta – Chitara clasica, timp de trei ani. A absolvit in 1997 Universitatea Politehnica din Bucuresti Facultatea Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, sectia Tehnologia Constructiilor de Masini, devenind, mai apoi, student al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Facultatea de Matematica, sectia de Matematica-informatica (in acest moment deja este de domeniul trecutului). Click aici pentru biografia completa a artistului.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Walter Ghicolescu lansează Popas în alt cântec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.