Se cauta creatori pentru “După melci – 35 de ani”

Se împlinesc 35 de ani de la apariția albumului După melci, realizat de Nicu Alifantis pe versurile poetului Ion Barbu. Și, așa cum ne-a obișnuit, Nicu Alifantis pregătește un spectacol aniversar aparte, despre care vom vorbi la momentul potrivit. Până atunci însă, artistul vine cu o propunere – concurs pentru oamenii creativi – pictori, desenatori, fotografi, designeri, utilizatori de photoshop – creatori în general, mai exact un CONCURS DE DESENE inspirate din poemul După melci al lui Ion Barbu. Iată informațiile puse la dispoziție despre această provocare.

Concursul este deschis tuturor creatorilor, indiferent de vârstă, iar imaginile pot fi realizate în orice tehnică (desen, pictură, foto, colaje, hârtie decupată, relizate cu programe de calculator etc.). Imaginile vor fi trimise numai în format electronic (scanate sau fotografiate) în format jpeg, cu o rezoluție minimă de 300 dpi. Imaginile trebuie să fie originale și însoțite de numele autorului.

Cele mai frumoase desene vor fi premiate și folosite în proiecții video sau materiale publicitare legate de eveniment, cu menționarea numelui autorilor.

Imaginile vor fi trimise pe adresa de e-mail: alifantis.dupamelci@yahoo.ro până la data de 10 octombrie 2014.

Noi vă dorim inspirație și spor la lucru în această competiție! Pe Nicu Alifantis îl puteți urmări pe pagina sa de facebook.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Se cauta creatori pentru “După melci – 35 de ani”

    Nicu Alifantis - 35 de ani după melci

    (21 November 2014 - 16:00)

    […] de Cultură din Alba Iulia, cu vernisajul expoziției După melci. Vă anunțam în septembrie că se caută creatori pentru După melci, iar concursul era deschis tuturor creatorilor, și presupunea un concurs de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.