Alina Manole – Turneu de septembrie

Poate ca toamna se numara bobocii dar in cazul nostru se numara concertele de folk si turneele, asa ca va anuntam si pe voi ca Alina Manole duce fericirea de luni prin tara. Albumul “Fericirea de luni” aduce un aer mai romantic si mai optimist si intrucat majoritatea vedem ziua de luni ca pe o corvoada, dupa un concert Alina Manole incepi sa vezi inceputul de saptamana intr-o alta lumina, asa, ca in pozele de pe coperta albumului.

Asadar, Alina impreuna cu pianistul Raul Kusak si cu tobosarul Ovidiu Condrea incep un turneu prin tara incepand cu 24 septembrie pana pe 28 septembrie culminand cu un concert in Bucuresti in data de 29 septembrie cu un concert intr-o formula speciala (ii veti putea vedea pe scena cantand impreuna cu Alina Manole si Raul Kusak si pe contrabasistul Adrian Flautistu si pe tobosarul Adi Tetrade), concert ce se va desfasura in Sala Teatrelli. Pentru aceasta data biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim.

24 septembrie, ora 20:30 – Sibiu – Atrium Classic Cafe ( info si rezervari la 0723.287.486)alina turneu

25 septembrie, ora 20:30 – Cluj-Napoca – La Cizmarie (info si rezervari la 0742.899.507)

26 septembrie – Baia-Mare – recital in cadrul evenimentului Toamna Baimareana – Luna PR&Events Sarbatoarea Castanelor

27 septembrie – Zalau – ora 20:30 – Terasa Boema – concert in cadrul evenimentului Muza Fest (info si rezervari la 0751.409.426)

28 septembrie – Brasov – ora 20:30 – Times Pub ( info si rezervari la 0736.737.373)

Asadar aveti 6 ocazii sa aflati ce este fericirea de luni in functie de unde va aflati dar pana atunci va las cu un fragment muzical de pe noul album ca sa va puteti convinge si singur ca aceste concerte nu trebuie ratate.

Post Author: Raluca

2 thoughts on “Alina Manole – Turneu de septembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.